2012-12-27 10:33:02
Φωτογραφία για Σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης η Ινδή φοιτήτρια
Σε νοσοκομείο στη Σιγκαπούρη για θεραπεία έφτασε σήμερα η 23χρονη Ινδή φοιτήτρια, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα με μαζικές διαδηλώσεις για δέκα μέρες.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, «έφτασε στο νοσοκομείο Mount Elizabeth σήμερα το πρωί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», ανακοίνωσε το νοσοκομείο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Στο Νέο Δελχί, νωρίτερα ιατρικές πηγές είχαν αναφέρει ότι η ασθενής θα πρέπει να μεταφερθεί λόγω των τεχνικών δυνατοτήτων του νοσοκομείου της Σιγκαπούρης, στις μεταμοσχεύσεις οργάνων. «Είπαν ότι το νοσοκομείο διαθέτει μια μονάδα αιχμής για πολλαπλές μεταμοσχεύσεις οργάνων», δήλωσε ένας γιατρός στο Δελχί.

Στις 16 Δεκεμβρίου, η φοιτήτρια βιάστηκε από έξι άνδρες σε ένα λεωφορείο, όπου επίσης ξυλοκοπήθηκε με σιδερένια ράβδο πριν οι δράστες την πετάξουν έξω από το όχημα. Η φοιτήτρια πάσχει από σοβαρή εντερική βλάβη και ήταν ήδη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Η ινδική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη την έναρξη ειδικής έρευνας για το περιστατικό, που περιγράφεται ως «αποτρόπαιο» από τον πρωθυπουργό Μανμοχάν Σινγχ.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ