2012-12-26 18:16:44
Φωτογραφία για Έτσι… αφοπλίστηκε η βόμβα Μπατίστ – Μπάρτσα!
Ο σκύλος σας αποκάλυψε χθες την τρελή πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Μπατίστ και σήμερα σας εξηγεί πως την… πάτησε η Φενέρ και γιατί ο Μάικ έμεινε Τουρκία.

Μπορεί χθες να ήταν γιορτινή μέρα και όλοι να ήταν… σκασμένοι από το φαγητό και την γαλοπούλα, ωστόσο ο σκύλος δεν έχασε την ευκαιρία και σας έκανε δώρο την είδηση της ημέρας.

Η μπασκετική στήλη λοιπόν στο twitter, «Sdog Pick n' Scroll» σας αποκάλυψε Χριστουγεννιάτικα την τρελή πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Μάικ Μπατίστ και σας ξεκαθάρισε από νωρίς, πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Εκεί όμως που όλα έδειχναν ότι οι Καταλανοί θα κάνουν τη μεγάλη έκπληξη με τον «Μιχάλη», ήρθαν τα… πάνω – κάτω και χάλασε η δουλειά. Ο σκύλος λοιπόν στο twitter σας γαύγισε σήμερα τι ακριβώς συνέβη στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ουσιαστικά, όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», οι Τούρκοι την πάτησαν, καθώς παρότι έβαλαν στο… ράφι τον Μπατίστ εξαιτίας του μεγάλου συμβόλαιό του και των παραπόνων του για μεγαλύτερη συμμετοχή στα παιχνίδια της Φενέρ, την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω.


Η διοίκηση του συλλόγου ενημερώσει εδώ και μέρες τον Αμερικανό πως μπορεί να βρει ομάδα και να φύγει, ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο να βρει κάποιον που να του δίνει τα ίδια λεφτά. Θα έπρεπε δηλαδή να… θυσιάσει το καλό συμβόλαιο και τα χρήματα για να έχει χρόνο συμμετοχής σε άλλον σύλλογο. Μάλιστα, η Φενέρ συμφώνησε και με τη Σαλόν για να αγοράσει τον Ουίλλιαμς ως αντικαταστάτη του, δείχνοντάς έτσι στον Μπατίστ πως δεν τον υπολογίζουν.

Και ενώ ο «Μιχάλης» είχε βγει στην γύρα για ομάδα, εμφανίστηκε η Μπαρτσελόνα να του δώσει την λύση. Όχι μόνο ήθελε να τον αγοράσει, αλλά ήταν και διατεθειμένη να πληρώσει σχεδόν όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Η πρόταση ήταν ιδανική ή αλλιώς… τρελή και βόλευε τους πάντες, καθώς η Φενέρ ξεφορτωνόταν τον Μπατίστ, ο Αμερικανός έβρισκε χρήματα και χρόνο συμμετοχής, ενώ και οι Καταλανοί έλυναν το πρόβλημα με τον Τζαουάι.

Υπήρχε όμως μία μικρή λεπτομέρεια που… χάλασε την στρωμένη δουλειά. Η Μπαρτσελόν και η Φενέρ είναι στον ίδιο όμιλο στην Ευρωλίγκα, ενώ σήμερα ο Μάικ θα ταξίδευε στην Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα τους ως αντίπαλος στο μεταξύ τους ματς την Παρασκευή.

Αυτό λοιπόν έβαλε εκ νέου σε σκέψεις την Φενέρ, η οποία κάνοντας την κωλοτούμπα της χρονιάς, άφησε «παγωτό» τον Ουίλλιαμς και τη Σαλόν, «βάφτισε» τον Μπατίστ «παίκτη κλειδί» και χάλασε τη μεταγραφή της χρονιάς….

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι είναι;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι είναι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ