2012-12-25 10:30:05
Φωτογραφία για «Τρέχει» για να βγάλει τη χρονιά
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προτεραιότητα να βρει και να εξασφαλίσει χρήματα για να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός την χρεοκοπία, ενώ και το γηπεδικό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Μπορεί μέχρι τις 4 Ιανουαρίου να περιμένουν και τυπικά τον Φεϊζάλ αν θα βάλει τα λεφτά που υπόσχεται, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν στηρίζονται εκεί. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του για να δει από που και πόσα χρήματα θα μαζέψει στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία αναμένεται να φτάσει τα 15εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού θεωρεί πως μπορεί να βρει κάποια χρήματα για να βγει η χρονιά και συγκεκριμένα περίπου 7,5 εκατομμύρια και ποντάρει στη συμμετοχή των Βγενόπουλου και Πολέμη. Εξάλλου οι δύο μέτοχοι έχουν πει πως θα συμμετέχουν στις ΑΜΚ, ενώ ο Αλαφούζος έχει έρθει σε επαφή και με διάφορους επιχειρηματίες.

Να ξεκαθαρίσει γηπεδικό και ρήτρες

Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο θα παίξει και το θέμα με το γήπεδο στο Βοτανικό. Όλοι οι μέτοχοι, αλλά και όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι με τις ρήτρες που έχουν υπογραφεί αν τελικά ναυαγήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου.

Γι΄ αυτό το λόγο ο Αλαφούζος θα έχει επαφές με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει πει πως παίρνει πάνω του το συγκεκριμένο ζήτημα, ζητώντας από τον πρώην μεγαλομέτοχο γραπτή δέσμευση σχετικά με τις ρήτρες.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο:Τα πεθερικά!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο:Τα πεθερικά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ