2012-12-25 10:20:02
Φωτογραφία για 10 θέσεις καθηγητών σε δύο πανεπιστήμια της Βόρειας Ελλάδας
Tην πλήρωση 10 θέσεων καθηγητών προκηρύσσουν δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα της Βόρειας Ελλάδας. Οι θέσεις αφορούν διάφορες βαθμίδες και γνωστικά αντικείμενα και η κατανομή τους, σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο, έχει ως εξής Στο ΑΠΘ θα καλυφθούν οκτώ θέσεις στην Ιατρική Σχολή, την Κτηνιατρική Σχολή και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Ειδικότερα, για την Ιατρική Σχολή προκηρύσσονται: μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Καρδιολογία – Μυοκαρδιοπάθειες», μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία», μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία – Ογκολογία», μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Ωτορινολαρυγγολογία – Νευροωτολογία», μία θέση επίκουρου καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Οφθαλμολογία – Χειρουργική Εξαρτημάτων Βολβού». Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 2310/999.211. Επίσης, για την Ιατρική Σχολή προκηρύσσεται μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Ψυχιατρική». Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310/999.295.


Στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών θα καλυφθεί μία θέση καθηγητή στη βασθμίδα του επίκουρου καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Διαχείριση Κινδύνου στον Κύκλο Ζωής Τεχνικών Εργων».Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Σχολής στο τηλέφωνο 2310/995.853. Στην Κτηνιατρική Σχολή θα καλυφθεί μία θέση καθηγητή πρώτης βαθμίδας στο γνωστικό αντικείμενο «Χειρουργική». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310/995.231. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις γραμματείες των συγκεκριμένων σχολών μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου του 2013.

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσονται δύο θέσεις καθηγητών για το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν: μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στην Εκπαίδευση» και μία θέση καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Διδακτική της Ιστορίας και του Πολιτισμού». Οι προκηρύξεις για τις συγκεκριμένες δύο θέσεις δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 1289/Γ/04.12.2012. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών για τις παραπάνω θέσεις λήγει στις 11 Φεβρουαρίου του 2013. Οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος, το οποίο προκηρύσσει τις θέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο τηλέφωνο 23850/55.004.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ