2012-12-25 10:09:03
Φωτογραφία για Παιδικά παραμύθια για την “Κιβωτό του Κόσμου”
Ένα ρόλο διαφορετικό καλείται να ερμηνεύσει ο Κωστής Μαραβέγιας δίνοντας ραντεβού με τους μικρούς φίλους του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24) στις 27 Δεκεμβρίου. Ο γνωστός τραγουδοποιός αφήνει για λίγο την κιθάρα του για να διαβάσει παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», με χρήματα και δώρα. Με παιχνιδιάρικη διάθεση και πολλά χαμόγελα, ο εκλεκτός μουσικός θα βρίσκεται στο καφέ του βιβλιοπωλείου μεθαύριο στις 12 το μεσημέρι. Σε ρόλο παραμυθάδων θα βρίσκονται την επόμενη μέρα, στις 28 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Ανδρέου μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, αλλά και η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις 30 του ίδιου μήνα. Την τελευταία μέρα του χρόνου, παραμύθια θα διαβάσουν ο Παντελής Θαλασσινός παρέα με τη Ντίνα Κώνστα.

Το σκηνικό των εκδηλώσεων έχε επιμεληθεί το μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης.

Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις θα αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ που θα διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ κάθε παιδί δεν θα πληρώνει είσοδο αλλά θα προσφέρει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού».

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη φροντίδα παιδιών που ζούσαν χωρίς ιατρική φροντίδα, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ