2012-12-24 20:02:26
Φωτογραφία για Αήττητος παντού ο Θρύλος...
Το 2012 μας αποχαιρετάει και με αφορμή τον επιβλητικό θρίαμβο του τμήματος βόλει επί του ΠΑΟΚ με 3-0 στο κλειστό του Ρέντη για την 11η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ, το katimagiko.gr αποκαλύπτει ότι για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός κάνει Χριστούγεννα αήττητος στα πρωταθλήματα όλων των ανδρικών ομαδικών του αθλημάτων.

Μαγικά και ονειρεμένα εξελίσσεται για τον Ολυμπιακό η περίοδος 2012-13 σε όλα τα ομαδικά του αθλήματα.

Η παράσταση τίτλου που έκανε η ομάδα βόλει στο κλειστό του Ρέντη με 3-0 σετ απέναντι στον φιλόδοξο ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική, επέτρεψε στην «αρμάδα» του Δημήτρη Καζάζη να πανηγυρίσει την 17η συνεχόμενη νίκη της σ' όλες τις διοργανώσεις και κατέδειξε την σαρωτική της υπεροχή έναντι όλων των εγχώριων ανταγωνιστών του, που βλέπουν την σκόνη του!

Το στοιχείο, όμως, που προκαλεί τον θαυμασμό και αποτελεί σημείο αναφοράς, ανάγεται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κάνει Χριστούγεννα και αλλαγή χρόνου, χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα σε κανένα (!) ανδρικό άθλημα από τα τέσσερα στα οποία πρωταγωνιστεί (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει και πόλο)! Κάτι, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του κορυφαίου συλλόγου της χώρας!


Γεγονός το οποίο δίνει στους «ερυθρόλευκους» σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση των εγχώριων πρωταθλημάτων και στα τέσσερα βασικά ομαδικά σπορ. Κάτι, που επίσης, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ ξανά το παρελθόν!!!

Στο ποδόσφαιρο, ο Θρύλος με το Λεονάρντο Ζαρντίμ στο τιμόνι του μετην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έχει αφήσει την ...σκόνη του στους αντιπάλους του , μετρώντας 12 νίκες και τρεις μόλις ισοπαλίες και προηγείται με 39 πόντους, αφήνοντας τον δεύτερο ΠΑΟΚ στην ...παγωνιά του -8 και τον αιώνιο Παναθηναϊκό σε ... συνθήκες Σιβηρίας (-19)!

Στο μπάσκετ, ο Θρύλος με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην άκρη του πάγκου του, μετράει 10 συνεχόμενες νίκες στην Α1, εκ των οποίων η μία στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον «πελάτη» Παναθηναϊκό με 60-64.

Στο βόλεϊ, ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ του έδωσε την δυνατότητα να κλείσει αήττητος το πρώτο μισό του πρωταθλήματος πανηγυρίζοντας την 11η συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Α1, αφήνοντας την σκόνη του στους εγχώριους αντιπάλους του.

Στο πόλο, ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για το 2012 με άνετη νίκη απέναντι στην αδύναμη Κέρκυρα για την 7η αγωνιστική της Α1 και έγινε η μοναδική ομάδα με το απόλυτο νικών μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, έπειτα το ισόπαλο 6-6, που υποχρεώθηκαν το βράδυ της Κυριακή Χίος και Βουλιαγμένη στο ιωνικό κολυμβητήριο!

Και ακόμη είμαστε στην αρχή  http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
KTM News: 6th Dealer Convention
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
KTM News: 6th Dealer Convention
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ