2012-12-24 19:58:53
Φωτογραφία για «Για το αήττητο και καλή παρουσία στην Ευρώπη»...
Τους στόχους της φετινής σεζόν οριοθέτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλικά μέσα, κάνοντας αναφορά και στο αήττητο

Για το αήττητο σερί, που έχει να επιδείξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τους στόχους του φετινού Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας σε συνέντευξη που παραχ.ώρησε στους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα το «Antena 1» έκανεεκτενή αναφοράστο αήτητο που έχει να επιδείξει στον ερυθρόλευκο πάγκο,ενώ στάθηκεκαι στις επερχόμενες αναμετρήσειςμε την Λεβάντε για την φάση των «16» του Europa Leaguwe.

Παράλληλα, ο 38χρονος προπονητής άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την παραμονή του στο τιμόνι του Θρύλου και την επόμενη περίοδο.

. «Βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο, αν αυτό έπειτα από 30 ματς γίνει χωρίς ήττα ακόμα καλύτερα..
. Θέλουμε την καλή πορεία στην Ευρώπη, πρώτο μας στόχος είναι η παρουσία στους «16» και η πρόκριση κόντρα στη Λεβάντε. Στην αρχή δεν φανταζόμουν πως θα είχα τόσες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Όμως είμαστε στην κορυφή και αήττητοι...» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή τουΟλυμπαικού, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το κομμάτι που αφοροά την παραμονή του τόνισε ότι όλα μπορούν να συμβούν στο... λεπτό«Είναι δύσκολο να προσδιορίσω το μέλλον, εξάλλου δεν είχα φανταστεί πως θα βρισκόμουν φέτος στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο μερικές φορές όλα μπορούν να συμβούν. Έχω συμβόλαιο ακόμα έναν χρόνο και φεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ακόμα. Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή...».

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ