2012-12-24 09:19:07
Φωτογραφία για Πού θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί της χώρας;
Εκτός της πρωτεύουσας θα βρεθούν οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι είτε θα επισκεφτούν τις εκλογικές τους περιφέρειες είτε τα εξοχικά τους είτε κάποιο μέρος του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων στο Μαξίμου, υποδεχόμενος -εθιμοτυπικά- συλλόγους για τα κάλαντα και πιθανώς την αμέσως επόμενη ημέρα να αναχωρήσει με τη σύζυγό του για το Ναύπλιο ή την Πύλο. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη, όπου θα περάσει γιορτές με την οικογένειά του.

Εντός των τοιχών θα παραμείνει η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ενδεχομένως να επισκεφτεί είτε το Κρανίδι είτε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα.

Όπως και να 'χει, φέτος η πλειονότητα των πολιτών θα περάσει εντελώς διαφορετικά τις γιορτές, ελπίζοντας σε έναν καλύτερο χρόνο Άντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει από 1/1/2013...

Πηγή: newsbomb
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ