2012-12-24 09:16:03
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ» ΜΑΝΩΛΑ Η ΣΑΛΚΕ
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θεωρείται σίγουρο ότι θα φύγει το καλοκαίρι από τη Σάλκε και η γερμανική ομάδα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά ως αντικαταστάτη του!

Στο... limit up βρίσκονται οι μετοχές του νεαρού στόπερ των ερυθρόλευκων, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα του Θρύλου, που όπως φαίνεται μόνο ασυγκίνητους δεν άφησαν τους συλλόγους του εξωτερικού.

Η Σάλκε, σύμφωνα με το «Φως», «γλυκοκοιτάζει» τον αμυντικό των ερυθρόλευκων, αφού άνθρωπος της γερμανικής ομάδας φέρεται ήδη να τον έχει παρακολουθήσει, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από τη Γερμανία. Η αποχώρηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου εξάλλου το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη και μάλιστα στις ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτησή του, ακούγεται μέχρι και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι «βασιλικοί μπλε» δικαιώθηκαν και με το παραπάνω για την αγορά του Κ. Παπαδόπουλου πριν από μερικά χρόνια, φαίνεται ότι θέλουν να εμπιστευτούν ξανά την ελληνική αγορά για την ενίσχυσή τους στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μανωλάς εξάλλου εκτός από τη γενικά πολύ καλή του παρουσία και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε ένα εξαιρετικό 90λεπτο στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σάλκε στο Γκεζελκίρχεν, που ήταν και η αφορμή όπως όλα δείχνουν για να μπει στη συνέχεια υπό στενή παρακολούθηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ