2012-12-24 08:00:14
Φωτογραφία για Θέλει ΠΑΟ ο Ντε Βινσέντι
Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει εκφράσει ο Τόμας Ντε Βινσέντι στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις 10 Γενάρη εξελίξεις Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Τριφυλλιού βρίσκεται ο Αργεντινός άσος, αφού ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Το συμβόλαιό του εξάλλου με τους Ηπειρώτες λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι ομάδες που «ζαχαρώνουν» τον παίκτη.

Ενδιαφέρον άλλωστε φέρεται να έδειξε και ο Ολυμπιακός, ο ίδιος όμως προτιμάει τους «πράσινους», σύμφωνα με το «Goal», αφού ξέρει ότι δεδομένα θα είναι περισσότερες οι ευκαιρίες που θα πάρει. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που το έχει διαμηνύσει και στους ιθύνοντες του ΠΑΣ, με τους «πράσινους» πάντως να ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν κάνει καμία επαφή με την πλευρά του παίκτη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις μειώσεις αλλά και τις αποδεσμεύσεις, οπότε πριν τις 10 Γενάρη δεν πρόκειται να γίνει επίσημα κίνηση.

Όσο για το ύψος της προσφοράς που προτίθενται να κάνουν από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα των Ιωαννίνων, αυτή δεν πρόκειται να ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ, έχοντας και ως «σύμμαχο» τις σημαντικές οφειλές που υπάρχουν προς τον Ντε Βινσέντι από τον ΠΑΣ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ