2012-12-23 23:45:02
Φωτογραφία για «Ιδιαίτερη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών»
Από το Γραφείο Τύπου

Με την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, ολοκλήρωσαν τη δράση τους για το 2012, τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, διοργάνωσε μία ιδιαίτερη εκδήλωση από την οποία, φυσικά, δεν έλειψε το τραγούδι και ο χορός. Ξεχωριστή στιγμή ήταν ο διαγωνισμός γεύσεων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος με συμμετέχοντες τα μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ υπήρξε και κριτική επιτροπή που βαθμολογούσε τα γεύματα.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κος Μιχάλης Βρεττός δείχνοντας φανερά την ευχαρίστησή του για το όλο εγχείρημα, βαθμολόγησε με άριστα όλους τους διαγωνιζόμενους.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Πρόεδρο, στους εργαζομένους, όπου όπως επισήμανε έχουν στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις, τις κοινωνικές δομές του Δήμου τα δύο τελευταία χρόνια.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν, όπως πάντα, ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Σωτήριος Ντούρος ο οποίος ευχήθηκε με την σειρά του στα μέλη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Κορνιλάκης, Ιωάννης Κατσανδρής, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κος Κωνσταντίνος Σαββίδης, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Αχαρνών κος Ιωάννης Νίκας, η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κα Εύη Παντελιά, ο δημοτικός σύμβουλος κος Νίκος Ξαγοράρης, ο κος Ιωάννης Τασίδης ενώ από την αντιπολίτευση οι κ. Παναγιώτης Πολυμενέας και Στέλιος Ελευθεριάδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ