2012-12-23 23:14:41
Φωτογραφία για Η κρίσιμη εβδομάδα του «Φέτφα»
Ο Γιάννης Φετφατζίδης φαίνεται πως μένει στον Ολυμπιακό όμως οι καθοριστικές επαφές ενόψει Γενάρη θα γίνουν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή και ο μάνατζέρ του υπογράμμιζαν ότι στην εβδομάδα που μας έρχεται θα είχαν στα χέρια τους κάτι πιο επίσημο από το εξωτερικό. Οι... σειρήνες από Γερμανία (κυρίως) και Ισπανία καλά κρατούν και το ενδεχόμενο του δανεισμού δεν έχει απομακρυνθεί τελείως.

Την δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει αρκετά πιθανό είναι ο Φετφατζίδης να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως οι κρίσιμες επαφές για την περαιτέρω ποδοσφαιρική... τύχη θα υπάρξουν εντός της επόμενης εβδομάδας. Πιθανότατα να γίνουν συζητήσεις από την Τετάρτη ή την Πέμπτη και μετά.

Μοιραία όλα δείχνουν ότι η παραμονή του δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα. Το αργότερο έως τις αρχές του Ιανουαρίου θα έχει αποσαφηνιστεί πλήρως το τι θα συμβεί. Είναι σαφές όμως ότι ο εκπρόσωπός του και ο ίδιος περιμένουν... κάτι οριστικό από την Ευρώπη.

Ο «Φέτφα» εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και όχι άδικα. Στο λιμάνι λοιπόν θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή διαχείρισή του για τον Γενάρη και να πάρουν την κατάλληλη απόφαση για εκείνον.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ