2012-12-23 21:30:02
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΝΙΚΩΝ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, είδε τους παίκτες του να νικάνε αρκετά εύκολα τον ΠΑΟΚ, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους.

Οι νίκες του Ολυμπιακού, 11 σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1, φέρνουν εκτιμήσεις ότι η ομάδα του είναι απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά ο ίδιος τόνισε στη συνδρομητική τηλεόραση «Διαφωνώ απολύτως. Όταν άρχισε η χρονιά έλεγαν ότι είμαστε από τα φαβορί και σίγουρα είμαστε. Όσο προχωράει η σεζόν υπάρχει η αίσθηση ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα διαφωνήσω. Η προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές μου στα παιχνίδια βγαίνει από την προσπάθεια που κάνουν στην προπόνηση. Η οποία είναι πάρα πολύ σκληρή και αυτό το σερί των νικών είναι μία δικαίωση για αυτά τα παιδιά», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος, πάντως, περιμένει ακόμα μεγαλύτερη αντίσταση στον δεύτερο γύρο.

«Οι ομάδες έχουν βρει την ταυτότητά τους, έχουμε δυνατά παιχνίδια για την Ευρώπη, το League Cup και το Κύπελλο», ισχυρίστηκε.

Σε ό,τι αφορά το αντίο του διαιτητή Βαρθαλίτη, ο Καζάζης είπε: «Είναι ένας κύριος. Ένας κύριος στον χώρο μας, στο βόλεϊ, δεν υπάρχουν πάρα πολλοί. Θα μας λείψει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ