2012-12-23 20:06:07
Φωτογραφία για ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ : ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μίλησε στον «Γαύρο» για τον Θρύλο της νέας χρονιάς. Ποια πρέπει να είναι τα πλάνα του και οι στόχοι του και πως πρέπει να ρίξει το βάρος του περισσότερο στην Ευρώπη και σε μία καλή πορεία στο Europa League.

Επίσης, μίλησε για την αντίπαλο των ερυθρόλευκων στον θεσμό, Λεβάντε, τονίζοντας ότι αν οι παίκτες του Ολυμπιακού παίξουν το παιχνίδι τους, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

«Καταρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Γιατί αυτό είναι που μετράει πάνω απ’ όλα. Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε κάτι. Ο Ολυμπιακός πρέπει από τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός και να «καθαρίσει» το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Ετσι πρέπει να κάνει, αφού παίζει μόνος του στην Ελλάδα. Δεν έχει αντίπαλο όπως γνωρίζουμε πολύ καλά. Για αυτό και ο προπονητής πρέπει να κάνει καλή διαχείριση στο ρόστερ και στους ποδοσφαιριστές για να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη, όπως επιθυμούν και οι φίλαθλοί μας αλλά και ο πρόεδρος.


Δεν χρειάζεται, για παράδειγμα, όταν παίζεις Κύπελλο με την Παναχαϊκή, όπως την Τετάρτη, να χρησιμοποιείς πρωτοκλασάτους παίκτες όπως οι Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Χολέμπας και άλλους. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να παίρνουν ανάσες σε τέτοια ματς. Να ξεκουράζονται για να είναι έτοιμοι για τα επόμενα πιο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό. Για μένα πρέπει να ρίξει ο Ολυμπιακός το βάρος του περισσότερο στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Και η Λεβάντε που κληρώθηκε στο Europa League είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν αποτελεί «μεγαθήριο». Μπορεί δηλαδή ο Ολυμπιακός να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Για εμένα που το έχω ζήσει κιόλας, είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αυτά τα παιχνίδια. Αν βρεθεί σε καλή ημέρα και στα δυο ματς, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Είναι μεγάλη ομάδα κι αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει. Πολλοί λένε ότι μετά πέφτει πάνω στην Ατλέτικο του Φαλκάο, λες και έχουμε περάσει τη Λεβάντε πρώτα.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στα παιχνίδια αυτά και όχι να κοιτάνε την επόμενη αντίπαλο. Αυτό κάνει κακό για όλους. Βήμα βήμα πρέπει να πάει σ’ αυτά τα παιχνίδια. Αυτά σε γενικές γραμμές. Εύχομαι και πάλι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ