2012-12-23 19:57:45
Φωτογραφία για Παρίσταναν υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ και εκβίαζαν επιχειρηματία
Τρεις Ελληνες ηλικίας 46 και 57 ετών συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στην Αττική με την κατηγορία της εκβίασης, αντιποίησης της αρχής και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι τον προσέγγισε άτομο, που παρουσιαζόμενος ψευδώς ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, απαίτησε εκβιαστικά να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, προκειμένου να διευθετήσει υπόθεση οφειλής του.

Μετά τη διερεύνηση της καταγγελίας και τηλεφωνική συνεννόηση για συνάντηση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο στη περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, την ώρα που παραλάμβανε από τον επιχειρηματία το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Συνελήφθησαν επίσης και δύο συνεργοί του, οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο και επιτηρούσαν το χώρο.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία οι δράστες είχαν μεταβεί στη συνάντηση, μία κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσυκλέτας, δύο πιστόλια replica και ένα φυσίγγιο.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: e-go
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ