2012-12-23 09:30:03
Φωτογραφία για Δίνει Φέισα για Λούκας
Την ανταλλαγή του Λιούμπομιρ Φέισα με τον Λούκας της Καρπάτι φαίνεται ότι επιθυμούν στον Ολυμπιακό και ήδη έχουν γίνει κάποιες διεργασίες για να επιτευχθεί η «τράμπα».

Ο Σέρβος μέσος δεν κατάφερε ποτέ να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που υπήρχαν προς το πρόσωπό του από τους ανθρώπους των Πειραιωτών και όλα δείχνουν πως βρίσκεται προ της εξόδου. Βέβαια για την απόκτησή του οι πρωταθλητές είχαν διαθέσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό και γι' αυτό προσπαθούν να το αποσβέσουν έστω και με... έμμεσο τρόπο.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Ισπανού Λούκας της Καρπάτι και προσπαθούν να επιτύχουν την ανταλλαγή του με τον Φέισα, σύμφωνα με την «Live Sport». Για τον μέσο της ουκρανικής ομάδας πάντως πολύ «ζεστό» ενδιαφέρον έχει δείξει και ο ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής το θέμα.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει και μία σημαντική παράμετρος στο θέμα του Λούκας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στον Δεκέμβριο του 2013, με αποτέλεσμα να μην είναι αρνητική ούτε η ομάδα του για ενδεχόμενο deal. Αυτό αφορά στον Τζαμέλ Αμπντούν, αφού εφόσον οριστικοποιηθεί η μη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα, τότε είναι πιθανό να κινηθούν για άλλον παίκτη στο Λιμάνι.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ