2012-12-22 20:32:03
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων Ζακ Έφρον

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Ζακ Έφρον στην Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας "Are We Officially Dating?" με συμπρωταγωνίστριά του την Ίμοτζεν Πουτς.

Ίρινα Σάικ

Η Ίρινα Σάικ καλεί ένα ταξί μετά από μια βόλτα στο West Village της Νέας Υόρκης.

Κέιτ Μος και Τζέιμι Χινς

Kαι ο έρωτας καλά κρατεί. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2007 αλλά στη διάρκεια των διακοπών του στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου φάνηκε να είναι πολύ ερωτευμένο.

Κιμ Καρντάσιαν

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκε ένα κομμωτήριο στο West Hollywood και κατά την είσοδό της σε αυτό ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι κατέγραψε μια παρολίγο πτώση της.

Ούμα Θέρμαν

H Ούμα Θέρμαν βρέθηκε στην φιλανθρωπική δημοπρασία 2012 Tibet House Benefit Auction που πραγματοποιήθηκε στο Christie’s Auction House το βράδυ της Τρίτης στην Νέα Υόρκη
. Πρόσφατα, η 42χρονη ηθοποιός μίλησε για το πώς μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια: "Η ερώτηση για την ισορροπία αυτών των δυο πάντα μου φαινόταν αστεία γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει ισορροπία. Νιώθω ότι ποτέ δεν έχω κάνει αρκετά" σχολίασε.

Ρενέ Ζελβέγκερ

H Ρενέ Ζελβέγκερ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες αγκαλιά με τον φημολογούμενο ως νέο σύντροφό της, Ντόιλ Μπράχμαλ, πρώην της Σέριλ Κρόου. Η 43χρονη ηθοποιός, απλά ντυμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, προσπάθησε να μην τραβήξει την προσοχή των φωτογράφων, οι οποίοι όμως και πάλι την εντόπισαν.

Ριάνα

Η Ριάνα απολαμβάνει τις -χριστουγεννιάτικες- διακοπές της στην πατρίδα της, τα Μπαρμπέιντος. Η 24χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται εκεί με φίλους της.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η 47χρονη ηθοποιός στόλισε την είσοδο του σπιτιού της εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Σαρλίζ Θέρον

Η Σαρλίζ Θέρον, έχοντας αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της με ξυρισμένο κεφάλι, εθεάθη στο West Hollywood να γευματίζει μαζί με φίλους της. Η 37χρονη ηθοποιός επέστρεψε στην Αμερική μετά από ένα σύντομο ταξίδι στην Αφρική μαζί με τον γιο της, Τζάκσον.

Χίλαρι Νταφ με τον γιο της

Η Χίλαρι Νταφ σε μια από τις συνηθισμένες βόλτες της αγκαλιά με τον γιο της, Λούκας.

 

www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ