2012-12-22 20:29:02
Φωτογραφία για Αχαΐα: Κοροϊδεύουν τους σεισμόπληκτους – Τους τάζουν επιδοτήσεις αλλά κλείνουν το ΤΑΣ – Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ Νταβλούρου και Νικολόπουλου
Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός των σεισμοπλήκτων του 2008 της Δυτικής Ελλάδας, καθώς ακόμη δεν έχουν λάβει τις επιδοτήσεις που δικαιούνται. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια ότι θα λάβουν 16,1 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί εντελώς αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε από το Υπουργείο στους υπαλλήλους του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων στην Πάτρα, μέσω του οποίου δίνονται οι επιδοτήσεις, πως όχι μόνο κλείνει το ΤΑΣ αλλά και πως τίθενται σε διαθεσιμότητα!

Η εξέλιξη προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στις τάξεις των υπαλλήλων, οι οποίοι ήσαν σήμερα στην Υπηρεσία τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους 15000 δικαιούχους της επιδότησης.

Μάλιστα, λόγω της αιφνιδιαστικής απόφασης του Υπουργείου, υπήρξε και έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών Αχαΐας Θανάση Νταβλούρου και Νίκου Νικολόπουλου, οι οποίοι πήγαν το πρωί στα γραφεία του ΤΑΣ για να μιλήσουν με τους υπαλλήλους αλλά και τους σεισμόπληκτους που περίμεναν Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δυο πρώην συναδέλφων έλαβε χώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρουσία των εργαζομένων του ΤΑΣ, σεισμοπλήκτων, του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του πρώην Νομάρχη Δημήτρη Κατσικόπουλου, οι οποίοι επίσης βρέθηκαν εκεί.


Η κόντρα μεταξύ των δυο βουλευτών ξεκίνησαν όταν ο κ. Νταβλούρος κάλεσε τους υπαλλήλους και τους παριστάμενους εκπροσώπους των φορέων, να επισκεφθούν όλοι μαζί το Υπουργείο.

Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Νικολόπουλος: Δεν είμαστε όλοι μαζί. Εγώ δεν ψήφισα τη διαθεσιμότητα.

Νταβλούρος: Δεν ήρθαμε για σπέκουλα.

Νικόλοπουλος: Άστα αυτά εδώ, δεν είναι χωροφυλακή

Νταβλούρος: Εδώ δεν είναι και το ψευτοιερατείο που υπηρετούσες…

Οι υπάλληλοι του ΤΑΣ θα καθορίσουν αύριο το πρωί τη στάση τους, καθώς δεν επιθυμούν να μην λάβουν οι 1500 δικαιούχοι τις επιδοτήσεις.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ