2012-12-22 19:35:02
Φωτογραφία για ΚΤΕΛ Ιωαννίνων: Αυξημένη η κίνηση έως και 40%
Aυξημένη είναι η κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων αυτή την περίοδο. Οι επιβάτες το προτιμούν για τις μετακινήσεις τους...  και για λόγους οικονομικούς αλλά και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο κ.Γρηγόρη Γκίκα, η κίνηση είναι αυξημένη έως και 40% ενόψει της γιορταστικής περιόδου. Να σημειωθεί όμως, ότι η αύξηση της κίνησης που παρατηρείται αυτές τις ημέρες ήταν φυσιολογική για περιόδους που η κρίση δεν είχε χτυπήσει ακόμη την πόρτα της χώρα μας.. 

Οι φοιτητές έχουν την πρωτιά στις μετακινήσεις καθώς μεταβαίνουν στα πάτρια εδάφη για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τους δικούς τους ανθρώπους. Καθημερινά εκτελούνται προς την Αθήνα, που είναι και ο κύριος προορισμός, 7 δρομολόγια. Σε περίοδο προ κρίσης τα δρομολόγια ήταν 11.

Το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων αυτό που αναμένει είναι να δοθεί ένα τέλος στο "οργωμα"των αλβανικών λεωφορείων στην Ελλάδα και να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος που θα ρυθμίζει τις διεθνείς λεωφορειακές γραμμές και ειδικά το καθεστώς που ισχύει μέχρι σήμερα για τα δρομολόγια προς και απο την Αλβανία

epirus-tv-news.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ