2012-12-22 16:49:59
Φωτογραφία για Λέγονται Άγγελοι και... σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους! (Φωτό - Video)
"Τι δουλειά έχεις ρε γεροξεκούτη ανάμεσα στους νέους" έγραψε στο twitter ο διευθυντής της Realnews βλέποντας το Δημήτρη Μάρκο ανάμεσα σε τόσους... Αγγέλους! Είναι οι "Άγγελοι του Real" που κάνουν εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακό 12-3 πμ κι όπως θα δείτε στο βίντεο τα... σπάνε!

Οι εικόνες και το τραγούδι που θα παρακολουθήσετε είναι από τη Χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου, η οποία θα μεταδοθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στις 7 το πρωί και αποτελεί μόνο ένα μικρό δείγμα της... τρέλας των "Αγγέλων" που "ήρθε κι έδεσε" με την εμπειρία πολλών χρόνων στα ερτζιανά του δημοσιογράφου...

Δείτε λοιπόν τι έκανε ο... γεροξεκούτης ανάμεσα στα "Αγγελάκια"! Δικό σας...

Δείτε τώρα και το... θεσμό Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος έγινε ένα με την παρέα κάποια στιγμή, στην εκπομπή που θα ακούσετε 7-8 το πρωί, ανήμερα τα Χριστούγεννα στον Real fm! Να θυμίσουμε ότι η κανονική εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου είναι 5-6 το πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Και βέβαια αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη συνάδελφο ηχολήπτρια και μαέστρο μας Λιάνα Τζερεφού, αλλά και την εικονολήπτρια - φωτογράφο των "Αγγέλων", τη γλυκύτατη Μιρέλλα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ