2012-12-22 16:41:46
Φωτογραφία για Ολοταχώς για Καλτσά
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πόλη Ημαθίας, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στον Άρη, για να ενισχύσει το ρόστερ μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς.

Το όλο «στόρι» ξεκίνησε όταν ο προπονητής του στη Βέροια, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το επαναληπτικό παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι στο Θρασύβουλο. Μεταξύ τους «υπόβοσκε» κάποιου είδους κόντρα από την περσινή χρονιά που όμως «έσβησε» φέτος κατόπιν συζήτησης που είχαν όταν ο Μακεδόνας τεχνικός ανέλαβε ξανά την ομάδα.

Ραντεβού Αρβανιτίδη- Κάλτσα

Ο Άρης βρήκε την ευτυχή συγκυρία να διερευνήσει τις προθέσεις τις Βέροιας για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και βρήκε «ανοικτή» την πόρτα, αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Καλαϊτζίδη για το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς.

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας έδειξε θετικός, αλλά επιφυλάχτηκε να απαντήσει αμέσως στην πρόταση δανεισμού του παίκτη μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς χθες το βράδυ είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον παίκτη ωια να διαπιστώσει και τις δικές του προθέσεις.

Ο παίκτης θέλει… σαν τρελός να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα έχει συμμετοχές στην ενδεκάδα και δεν κρύβει ότι του αρέσει πολύ το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Άρη, έστω και αν αυτό δε θα συμβεί κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

metrosport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ