2012-12-22 16:37:09
Φωτογραφία για Νέο (κοινωνικό) κάλεσμα της Original
Για ακόμη μια φορά, κάνουν την διαφορά… Ο λόγος για τους οργανωμένους οπαδούς της Original 21 που δείχνουν και πάλι το κοινωνικό τους, πρόσωπο, απλώνοντας δίχτυ αλληλεγγύης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες ανθρώπων.

Φυσικά, δίχως να διαχωρίζουν εθνικότητες, Ελληνες και μετανάστες. Η Οriginal στέλνει το δικό της κάλεσμα και με αφίσα που κυκλοφόρησε, γνωστοποιεί πως «η Original 21 Κορίνθου, συγκεντρώνει ρούχα και τρόφιμα για κρατούμενους και άπορες οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών».

Να σημειωθεί πως ανάλογη πρωτοβουλία έχει αναλάβει η Κίνηση Υπεράσπισης των δικαιωμάτων Ελλήνων και μεταναστών της Πάτρας. Με ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες να συμβάλουν προσφέροντας χειμωνιάτικο ρουχισμό για τους μετανάστες που κρατούνται στο στρατόπεδο Κορίνθου.

« (…) Η αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου, που είναι η υπεύθυνη αρχή για τη λειτουργία του στρατοπέδου, μας έχει ενημερώσει ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να παράσχουν τέτοιο ρουχισμό οι ίδιοι στους κρατούμενους και ότι θα παραλάβουν και θα μοιράσουν στους κρατούμενους ότι ρουχισμό καταφέρουμε να τους παραδώσουμε εμείς.


Σε συνεργασία με την αντίστοιχη Κίνηση της Κορίνθου θα επισκεφτούμε το στρατόπεδο της Κορίνθου αυτή την Κυριακή 23/12 με σκοπό να παραδώσουμε ότι υλικό ρουχισμού έχουμε μαζέψει για τους κρατούμενους.

Για αυτό το σκοπό συλλέγουμε χειμωνιάτικα ρούχα για άντρες, παπούτσια και κουβέρτες στο στέκι της Κίνησης Ιωάννου Βλάχου 19. Το στέκι θα είναι ανοικτό για αυτό το σκοπό το Σάββατο 22/12 από τις 16:00 ως τις 19:00», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ