2012-12-22 14:31:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Απόψε το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής
Πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στις 8.30 [ακριβώς] το πολυαναμενόμενο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα εισιτήρια της συναυλίας έχουν εξαντληθεί ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδος, τόσο για την πλατεία όσον και για τον εξώστη.

Η γιορταστική και επίσημη αυτή συναυλία, που ως γνωστόν, αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης μας, θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή της 85μελούς ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ, την οποία διευθύνει ο συμπολίτης Αρχιμουσικός, Παύλος Σεργίου, καθώς και τριών χορωδιών της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, ήτοι: της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, με τη διεύθυνση του Σταύρου Σολωμού, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου, της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, με τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα και της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, με τη διεύθυνση επίσης της Ελένης Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά. Σύνολο 250 ερμηνευτές.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος,ενώ θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την ΕΡΑ Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστρέφει Ελλάδα ο Μπλάνκο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστρέφει Ελλάδα ο Μπλάνκο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ