2012-12-22 08:51:03
Φωτογραφία για Αίγιο: Οι παραγωγοί σπεύδουν να πουλήσουν λάδι στην Παναιγιάλεια Ένωση για ν' αποκτήσουν ρευστό
Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών συνεχίζει τη συγκέντρωση ελαιόλαδου, στην τιμή του οποίου υπάρχει μία διακύμανση τον τελευταίο καιρό. Η Π.Ε.Σ. παραλαμβάνει κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο 2,15 ευρώ το κιλό το συμβατικό ελαιόλαδο μέχρι τρεις γραμμές και 2,65 ευρώ το κιλό το βιολογικό ελαιόλαδο, πάλι μέχρι τρεις γραμμές. Η ποιότητα του λαδιού είναι πολύ καλή, ενώ υπάρχει και μεγάλη παραγωγή φέτος.

«Όλοι οι παραγωγοί ψάχνουν να ενισχύσουν την ....ρευστότητά τους και η προσέλευση είναι σημαντική, τις τελευταίες ημέρες, επεσήμανε στο www.aigialeianews.gr, o Διευθυντής της Π.Ε.Σ. Μίλτος Σταυρόπουλος, συμπληρώνοντας:

«Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αν κάποιοι παραγωγοί έχουν λάβει δάνεια ή προκαταβολές από την Ένωση έναντι παράδοσης του προϊόντος, για το ελαιόλαδο θα παραλαμβάνουμε το προϊόν τους χωρίς κανένα συμψηφισμό με προηγούμενες οφειλές τους και η πληρωμή θα γίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα, δεν θα γίνονται δηλαδή κρατήσεις, θα πληρώνεται κανονικά το ελαιόλαδο, από την Ένωση, προκειμένου να βοηθήσουμε τον παραγωγό».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο… δισεκατομμυριούχος PSY
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο… δισεκατομμυριούχος PSY
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ