2012-12-21 23:11:25
Φωτογραφία για Μήνυση ανανγνώστη κατά τραπεζών, αρχηγών κομμάτων, πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας κλπ
Αξιότιμε Κ. Πρωθυπουργέ της Eλλάδος Κ Σαμαρά.

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία μου που έχω καταθέσει προς τον οικονομικό εισαγγελέα Κ. Πεπόνη στο ΣΔΟΕ και η οποία γέρει αριθ. πρωτ.3122κ 2071-13-2-12 στην οποία πέραν των άλλων διώκονται και όλα τα πιστωτικά ιδρύματα τράπεζες της Ελλάδος για απάτη σε βαθμό κακουργήματος κατά του ελληνικού δημοσίου καθώς και νομιμοποίηση εσόδων απο παράνομες εγκληματικές ενέργειες και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας κατά του ελληνικού δημοσίου Ν. 3691-2008.Έχετε επίσης λάβει απο την αρχή της καταγγελίας μου τόσο εσείς προσωπικά όπως και οι υπουργοί οικονομικών καθώς και όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων του κοινοβούλιου και όχι μόνο καθώς και μέρος της ελληνικής δικαιοσύνης όπως και μήνυση που έχω καταθέσει προς όλα τα πιστωτικά ιδρύματα και οχι μόνο την οποία έχετε λάβει όλοι οι προαναφερόμενοι και φέρει αριθμ. πρωτ. Γ2012-27-8-2012 στον εισαγγελέα Κ Πιέρρο Δημήτριο και επιστολές που σας έχω κοινοποιήσει προς όλους απο τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ ειδικό γραμματέα Κ. Στασινόπουλο και διευθυντή ειδικής επιχειρησιακής μονάδας του ΣΔΟΕ Κ. Κυριακάτο που αναφέρουν οτι η καταγγελία μου προμηνων βρίσκετε προς έρευνα.


Παρακαλώ Κ. Πρωθυπουργέ της Ελλάδος όπως εντός δέκα ημερών από σήμερα 21-12-2012 να κοινοποιήσετε προς όλους τους οίκους αξιολόγησης του εξωτερικού "standard and poors" όπως θα έπρεπε να είχατε πράξει προ μηνών οτι όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδος βρίσκονται υπο καθεστώς ελέγχου από της αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ για απάτη σε βαθμό κακουργήματος κάτα του ελληνικού δημοσίου και θα καλεστούν να επιστρέψουν προς το ελληνικό δημόσιο πολλά δις ευρώ και όχι μόνο.Το οτι δεν ενημερώνετε όλους τους ξένους οίκους καθώς και όλους τους επενδυτές τόσο της ελλάδος όσο και του εξωτερικού για τα προαναφερόμενα και αφήνετε να επενδύουν τεράστια κεφάλαια προς όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδος τα οποία ξέρετε τόσο εσείς προσωπικά και οχι μόνο οτι θα καλεστούν να επιστρέψουν προς το ελληνικό δημόσιο δις ευρώ με αποτέλεσμα οι ζημιές τους θα είναι ανυπολόγιστες και συμμετέχετε ενω γνωρίζετε στις τεράστιες ζημιές που θα υποστούν όλοι οι επενδυτές τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού ειναι εγκληματικό.Οδηγείτε όλους τους επενδυτές προς την οικονομική τους καταστροφή και γνωρίζετε ολοι τα αποτελέσματα της έρευνας του ΣΔΟΕ και τις εγκληματικές ενέργειες που έχουν πράξει όλες οι τράπεζες κατά του ελληνικού δημοσίου.

Τέλος αξιότιμε Κ. Πρωθυπουργέ της Ελλάδος Κ. Σαμαρά παρακαλώ και σας κάνω έκκληση όπως εντός των ημερών να ενημερώσετε τόσο τον πρόεδρο του χρηματιστηρίου Αθηνών Κ. Λαζαρίδη Σωκράτη όπως και την επιτροπή κεφαλαιοαγοράς όπως τους κάνατε γνωστά τα προαναφερόμενα καθώς και σε όλους τους ξένους οίκους και επενδυτές ετσι ώστε όλοι οι επενδυτές να λάβουν γνώση και να αποφύγουν την οικονομική τουσ καταστροφή.

Κ. Πρωθυπουργέ οι ευθύνες που φέρετε ειναι τεράστιες καταστρέφεται εν γνώση σας εσείς προσωπικά και όχι μόνο χιλιάδες επενδυτές χωρίς να σας έχει δοθεί τέτοια εντολή.Τελος σας κάνω γνωστό οτι περιμένω εντός δέκα ημερών απο σήμερα 21-12-2012 όπως μου κοινοποιήσετε γραπτός όλες σας τις ενέργειες και ενημερώσεις στους προαναφερόμενους διαφορετικά θα πράξω εγώ τα νόμιμα και θα ενημερώσω όλους τους προαναφερόμενους για την οικονομική τους καταστροφή που τους οδηγήστε ολοι σας ενώ γνωρίζατε.Με το να στηρίζετε ολα τα πιστωτικά ιδρύματα καταστρέφετε χιλιάδες επενδυτές τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού και πάλι λυπάμαι που δεν εφαρμόζετε τα νόμιμα παρ όλα αυτά θα περιμένω εντος δέκα ημερών απάντηση σας.

Με τιμή Νικόλαος Τσιρίκος ΑΔΤ Χ089684 ΑΦΝ 032839611 ΤΗΛ 6983849367 Nίκης 2Α Αττικής 166-72 Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ