2012-12-21 23:02:02
Φωτογραφία για «ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΡΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ»
Το... «πείραμα» της Ευρωλίγκας να μεταθέσει τους αγώνες της Τετάρτης για την Παρασκευή κρίνεται πετυχημένο από την διοργανώτρια αρχή και μάλιστα μόλις με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων (10 αγωνιστικές)!

Όπως αναφέρει σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, η αύξηση των οπαδών σε κάθε παιχνίδι που διεξήχθη Παρασκευή ανέρχεται στο 9%, σε σχέση με όσους παρακολουθούσαν τα παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναφορικά δε με την τηλεόραση, η αύξηση της θεαματικότητας είναι διπλάσια, ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι πλέον υπάρχει εικόνα των αγώνων της Ευρωλίγκας σε 187 χώρες, από τις 173 που μετέδιδαν τη διοργάνωση μέχρι πριν από έναν χρόνο.

Αύξηση της τάξης του 16% όσον αφορά την επισκεψιμότητα σημειώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας «Euroleague.net», η οποία (μέσω κάρτας) μεταδίδει τους αγώνες.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη μελέτη αποδοτικότητας της Παρασκευής, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε πως «είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι οι φίλαθλοι προσαρμόστηκαν γρήγορα σε αυτή την αλλαγή μέρας. Πιστεύουμε πως αυτό αρέσει και στους χορηγούς μας και στην τηλεόραση. Η αρχική αντίδραση είναι θετική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ