2012-12-21 20:00:12
Φωτογραφία για FlashBack σε ό,τι αγαπήσαμε!!!
Έλληνας τραγουδιστής με ολλανδική καταγωγή. Η είσοδός του στη δισκογραφία έγινε το 2003 με το άλμπουμ Πολύ απότομα βραδιάζει. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει και άλλες ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές.

Ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε στ Χόρινχεμ, στην Ολλανδία. Σε ηλικία 6 ετών πήγε στη Θεσσαλονίκη και γράφτηκε σε μουσική σχολή. Έμεινε εκεί μέχρι τα 16 του και γύρισε και πάλι στην Ολλανδία όπου σπούδασε 2 χρόνια σε Τεχνικό Λύκειο. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και γνώρισε τον Δημήτρη Δέκο ο οποίος εργαζόταν σε κέντρο της επαρχίας και του πρότεινε να ακολουθήσει το παράδειγμά του. Άρχισε λοιπόν να τραγουδάει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα, ώσπου τελικά υπέγραψε ένα συμβόλαιο με μεγάλη και διεθνή δισκογραφική εταιρία. Έτσι ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο Πολύ απότομα βραδιάζει, όπου τη μουσική του ομώνυμου τραγουδιού έχει γράψει ο ίδιος, και κατέβηκε στην Αθήνα όπου τραγούδησε στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα.


Δισκογραφία Άλμπουμς 2003: Πολύ απότομα βραδιάζει (πλατινένιο)2004: Πάμε ψυχή μου (πλατινένιο)2005: Πώς περνάω τα βράδια μόνος (πλατινένιο)2005: Πώς περνάω τα βράδια μόνος (Special Edition)2007: Μόνο για σένα (2 φορές πλατινένιο)2007: Μόνο για σένα (Special Deluxe Edition)2009: Όλα είναι εδώ (4 φορές πλατινένιο)2011: Είμαι μαζί σουΟ Νίκος Βέρτης είναι ένας πολυαγαπημένος καλλιτέχνης που δεν του χαρίστηκε τίποτα και μέχρι ακόμα και σήμερα αποτελεί ένα από τα πρώτα όνοματα της Αθήναικης πίστας αλλά και γενικότερα της ελαφρολαικής μουσικής Καλλιτέχνης: Νίκος Βέρτης

Δίσκος: Πως περνώ τα βράδια μόνος (2005)

Vdclp: Πες το μου ξανά 
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ