2012-12-21 12:45:45
Φωτογραφία για Νέα από τους Ρώσους στον Άρη
Ο Κώστας Παναγιωτίδης αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη -βρίσκεται στη Ρωσία- και θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΜΑ.

Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι στο νέο ραντεβού θα ενημερώσει τους διοικούντες τον φορέα για τη ρωσική εταιρεία που εκπροσωπεί, αλλά θα δώσει και ακριβή οικονομικά στοιχεία, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες δεν ασχολούνται με τον τομέα των πετρελαιοειδών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή. Η σοβαρότητα του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον Κώστα Παναγιωτίδη και, φυσικά, από τις εγγυήσεις που θα δώσει στους ανθρώπους του Αρη. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι -όπως τόνισε, βέβαια, στο πρώτο ραντεβού με το ΔΣ της Κοινωνίας μελών Αρη- δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος για την αγορά της ΠΑΕ, αλλά λειτουργεί ως εκπρόσωπος Ρώσων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα.


Στα αποδυτήρια ο Ψηφίδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Ψηφίδης, πήγε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης και μίλησε στους παίκτες. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα, προκειμένου ο Αρης να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα. «Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε την πρόκριση.

Είστε καλοί παίκτες, σας έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά θα πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε ακόμα περισσότερο. Είμαστε η νέα διοίκηση και θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας» τόνισε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης ευχήθηκε στους παίκτες εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και επέστρεψε στα γραφεία. Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν συγκεντρώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σημαντικό ποσό, το οποίο και θα διατεθεί μέσα στις επόμενες μέρες για πληρωμές των παικτών (τους καταβλήθηκε χθες το δώρο) και του προσωπικού.

Φορολογική ενημερότητα και ενίσχυση

Στον Αρη θεωρούν ότι η πρώτη... μεταγραφή πρέπει να είναι η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας. Αυτό, όμως, που είναι δεδομένο είναι ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους «κίτρινους» η ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ανεξάρτητα από τους λόγους -λάθος χειρισμοί, ατυχία ή διαιτητικά λάθη- ο Αρης εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Την ίδια ώρα ομάδες με τα ίδια οικονομικά προβλήματα, που βρίσκονται επίσης χαμηλά στη βαθμολογία και χωρίς να έχουν φορολογική ενημερότητα, ενισχύουν το ρόστερ τους.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ