2012-12-20 17:53:30
Φωτογραφία για ΟΙ... «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Οι «πράσινοι» θα πληρώσουν… ακριβά τις αντιδράσεις των οπαδών τους οι οποίοι λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, κινήθηκαν απειλητικά προς τους οπαδούς των γηπεδούχων. Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής, τιμώρησε το «τριφύλλι» με πρόστιμο 32 χιλιάδων ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο επιβλήθηκε πρόστιμο 17 χιλιάδων για τα συνθήματα και την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαεπτά χιλιάδων ευρώ.


Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομής Κ17

Α) Πλατανιάς Χανίων Κ17, ΠΑΤΑ Ν. (ποδοσφαιριστή): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΠΑΤΑΣ Ν. της εγκαλουμένης αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη) με την ομάδα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, βάσει της υπ΄ αριθμ. 312/13-12-2012 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής: Επιβάλλει στην ομάδα ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Κ-17 την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον Ν. ΠΑΤΑ την πειθαρχική ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ