2012-12-20 17:50:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Χρήστος Αντωνιάδης από αυτή την Παρασκευή στην Παριζιάνα
Ο γνωστός λαικός τραγουδιστής, Χρήστος Αντωνιάδης θα εμφανίζεται από αυτήν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο κέντρο Παριζιάνα-9/8 στην Παραλία Πατρών.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στην Πάτρα και πολλοί τον θυμούνται από live προγράμματα του σε κέντρα όπως το «Villy’s park» στις Ιτιές.

Ο συμπαθής καλλιτέχνης καταφθάνει στην Πάτρα ανανεωμένος καθώς έχει κυκλοφορήσει ένα νέο κομμάτι, το «Δευτέρα βροχερή» που ακούγεται στα ραδιόφωνα ενώ και στην προσωπική του ζωή πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τον περασμένο Αύγουστο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Αφροδίτη Τσώνου.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης θεωρείται ένας τραγουδιστής με ωραία, γνήσια λαική φωνή σκηνική άνεση και ένα ευρύ ρεπερτόριο. Συνήθως στα προγράμματα του παρουσιάζει όχι μόνο προσωπικές του επιτυχίες αλλά και αγαπημένα τραγούδια όπως το «Όλα δικά σου μάτια μου».


Ο Χρήστος Αντωνιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Τα πρώτα του ακούσματα στην μουσική τα είχε από τον παππού του, ο οποίος τον μύησε στο καλό λαϊκό τραγούδι. Παρακολούθησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε Ωδείο ενώ ως έφηβος συμμετείχε σε ένα νεανικό συγκρότημα, του Δήμου Νέας Ιωνίας. Παράλληλα έκανε και μαθήματα πιάνου.

Η αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Η αρχή έγινε με εμφανίσεις σε μικρούς χώρους, όπου από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζει το ταλέντο του.Το 1991, τον βρήκε στο Ρομέο, όπου ήταν και η πρώτη του επαφή με το ευρύ κοινό. Ο Χρ΄΄ηστος Αντωνιάδης αποτέλεσε τότε το νέο αγαπημένο παιδί της νυχτερινής διασκέδασης και μέσα σε διάστημα 4 χρόνων, ανέδειξε το Ρομέο σε ένα δημοφιλές στέκι της εποχής.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του εκεί, έγιναν η αφορμή να γνωρίσει τον Τάκη Μπουγά και τον Πάνο Φαλάρα και το 1996, με την παρότρυνση των Μπουγά και Φαλάρα, κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάθε νύχτα» όπου από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε το τραγούδι "Ποιος Μπορεί" και του χάρισε άμεση επιτυχία.

Μέσα από τον δίσκο ξεχώρισαν πάνω από τέσσερα τραγούδια ενώ το 1998 ακολούθησε η δεύτερη δουλειά με τίτλο «Ποιος» σε μουσική και στίχους των Γιάννη Καραλή, Πάνου Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδη. Η επιτυχία που γνώρισαν τα τραγούδια "Μάγια", "Ποιος κλαίει τώρα ποιος", "Δεν είσαι εσύ" και "Αυτή τη Φορά" του χάρισαν τον πρώτο χρυσό δίσκο.

To 1999 βγήκε ο τρίτος προσωπικός δίσκος με τίτλο «Γνώμη σου» με συντελεστές τους Γιάννη Καραλή, Πάνο Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδή ο οποίος με την κυκλοφορία έγινε χρυσός. Τα τραγούδια "Γνώμη Σου", "Που να δεις" και "Παραισθήσεις" είναι μερικές από τις επιτυχίες που ξεχώρισαν.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης έχει συνεργαστεί με τους Άννα Βίσση, Γιάννη Πουλόπουλο, Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημητρίου, Στέλιο Ρόκκο, Μαντώ, Δημήτρη Κόκκοτα, Διονύση Σχοινά, Ελένη Καρουσάκη, Λίτσα Γιαγκούση, κ.α.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ