2012-12-19 21:55:03
Φωτογραφία για Δήμος Θερμαϊκού: Ένας υπέροχος σκουπιδότοπος για να ζεις, αναφέρει αναγνώστρια
Ο κατεξοχήν τουριστικός δήμος του νομού Θεσσαλονίκης στο έλεος των σκουπιδιών.

Και το πρόβλημα δεν προέκυψε τον τελευταίο καιρό λόγω απεργιών. Ισχύει από το καλοκαίρι. Από αδιαφορία για τον καθαρισμό των ακτών που "επάξια" έχουν κερδίσει γαλάζια σημαία, από την έλλειψη κάδων κατά μήκος των ακτών που η εικόνα τους τα απογεύματα Κυριακής του καλοκαιριού ήταν εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.

Που φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας να παίξουν στην άμμο, για να μην μολυνθούν ή τραυματιστούν. Κι η τουριστική καμπάνια του δήμου καλά κρατεί: ένας υπέροχος τόπος για να ζεις. Και φτάνουμε κακήν κακώς στο χειμώνα, όπου τα σκουπίδια κάνουν πάρτι. Αδέσποτα ζώα μαζεύονται αναζητώντας τροφή και η μόλυνση εξαπλώνεται όλο και πιο μακριά. Στην παραλία, στα πάρκα, έξω από σχολεία, έξω από τα σπίτια μας. Τα συνεργεία του δήμου αρκούνται στο να καθαρίζουν επιμελώς τη γειτονιά όπου κατοικεί ο δήμαρχος Αλεξανδρής.

Δήμαρχος και γιατρός στο επάγγελμα, η δημόσια υγεία θα έπρεπε λογικά να τον απασχολεί περισσότερο. Ανταυτού 35 μέρες έχουμε να δούμε απορριμματοφόρο και τα δημοτικά τέλη παίρνουν την ανιούσα. Θα ήθελα να εκφράσω συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που εκτελούν εθελοντικά χρέη δημοτικών υπαλλήλων καθαριότητας, ώστε να γίνουν οι γειτονιές πιο ανθρώπινες. Συγχαρητήρια και στις δημοτικές αρχές που τα μικροσυμφέροντά τους υπερισχύουν του δημοσίου καλού. Παρακάτω φωτογραφίες από Άνω Νέους Επιβάτες.

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ