2012-12-19 21:33:25
Φωτογραφία για Προς την έξοδο ο Ρότσα!
Απίστευτο και όμως... Παναθηναϊκό! Ο Χουάν Ρότσα οδηγείται προς την έξοδο, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έκπληκτος με τις δηλώσεις του και το ραντεβού της Παρασκευής μετατέθηκε για αύριο!

Λίγες ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Προοδευτική και τις δηλώσεις του Χουάν Ρότσα, ο οποίος, ξεχώρισε την θέση του σχετικά με την «μαύρη λίστα», κύκλοι του Παναθηναϊκού εξέφραζαν την έκπληξη τους για τις δηλώσεις του Αργεντινού «που δεν κινούνται στο περιεχόμενο της συνάντησής του με τον κ. Αλαφούζο την Δευτέρα. Έγιναν δε ενώ εκκρεμούσε νέα συνάντησή τους την Παρασκευή προκειμένου να συζητηθούν εκεί όλα τα ζητήματα της ομάδας. Μετά τις δηλώσεις του κ. Ρότσα ο κ. Αλαφούζος τον κάλεσε για αύριο Πέμπτη στο γραφείο του».

Μετά και από αυτή την «διαρροή» είναι ξεκάθαρο και συνάμα... τρελό, πως η θέση του Ρότσα είναι επισφαλής και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας αβέβαιο. Και λέμε... τρελό, διότι ο Παναθηναϊκός εμπιστεύθηκε την «μετά-Φερέιρα εποχή» στον «ινδιάνο» και πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο «πληρώνοντας» τις δηλώσεις που έκανε υπέρ των παικτών του αλλά και την αντίρρηση του στην απόφαση της διοίκησης για τις αποχωρήσεις.


Αυτή την στιγμή όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές οδηγούνται σε λύση της συνεργασίας και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού της Πέμπτης αν και τα δεδομένα δύσκολα θα αλλάξουν. Εξάλλου, ο Ρότσα δεν είναι από τους ανθρώπους που συνηθίζουν να κάνουν... κωλοτούμπες και να πάρει για παράδειγμα «πίσω» τις δηλώσεις στήριξης που έκανε στον Κορυδαλλό.

Πάντως από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι το ραντεβού της Πέμπτης δεν θα γίνει για άλλο λόγο, παρά μόνο για να συνεχιστεί η κουβέντα Ρότσα-Αλαφούζου που άρχισε την περασμένη Δευτέρα, την επομένη του κάζου της Βέροιας!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ