2012-12-19 19:39:23
Φωτογραφία για ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ...
Δεν άρεσαν στη FIVB οι κανονισμοί που υπήρχαν στο παγκόσμιο βόλεϊ και είπαν να τους ανανεώσουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Έτσι, το συνέδριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας πετοσφαίρισης αποφάσισε να προχωρήσει στις νέες αλλαγές που θα ισχύσουν και τις ανακοίνωσαν στο επίσημο site.

«Ένα σημαντικό ζήτημα κατά τις συζητήσεις της Επιτροπής Κανονισμών ήταν η ενσωμάτωση του μπιτς βόλεϊ και του βόλεϊ κάτω από μια ενιαία ‘ομπρέλα’ με κοινά θέματα», τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κανονισμών της FIVB, Σάντι Στιλ.

Για να έρθουν σε πλήρη αρμονία τα δύο αθλήματα, το βόλεϊ επέστρεψε στον προηγούμενο κανονισμό χρήσης κίτρινων και κόκκινων καρτών.

Επίσης, στο βόλεϊ, η ελευθερία κινήσεων των λίμπερο αυξάνεται, ώστε να έχει καλύτερες ευκαιρίες ο προπονητής για υψηλότερη απόδοση της ομάδας του, ενώ η τεχνική της υποδοχής τροποποιήθηκε για να αυξηθεί η διάρκεια μιας φάσης.

Στο μπιτς βόλεϊ, ο ρόλος του αρχηγού ενισχύεται, ενώ ο κανονισμός για τον φιλέ επεκτείνεται και στην άμμο. Σκοπός του είναι να αποφεύγονται οι τεχνητές διακοπές και να επιτρέπουν τις φάσεις να παίζονται χωρίς διακοπές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ