2012-12-19 19:01:47
Φωτογραφία για Aχιλλέας Μπέος για Κούγια: Εγώ φοράω παντελόνια γιατί τα τιμάω. Άλλοι τα φοράνε γιατί κρυώνουν
O πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Αλέξης Κούγιας για απειλή και εξύβριση μάρτυρα. Τι απαντά ο ίδιος.

Oι δύο άνδρες συναντήθηκαν χθες σε καφετέρια της Γλυφάδας και βρίστηκαν με τον Αλέξη Κούγια να κάνει μήνυση στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο στη Νοτιοανατολική Αττική και κρατείται αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας και αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου.

Ο γνωστός ποινικολόγος είναι μάρτυρας στη δίκη της 8ης Ιανουαρίου που θα λάβει χώρα στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών με τον Αχιλλέα Μπέο ως κατηγορούμενο για εκβίαση εναντίον του πρώην διαιτητή, Γιώργου Δαλούκα.

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Μπέος με γραπτή του δήλωση επιτέθηκε για άλλη μία φορά στον Αλέξη Κούγια τονίζοντας ότι ο γνωστός δικηγόρος έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει την σύλληψη.


Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

Σχετικά με τις εκατέρωθεν μηνύσεις που ανταλλάξαμε με τον Αλέκο Κούγια υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές. Εγώ έχω μόνιμη κατοικία στην οποία και με βρήκε η Ελληνική Αστυνομία αμέσως μόλις με αναζήτησε. Ο Αλέκος Κούγιας ακόμη δεν έχει εμφανιστεί ούτε εντοπιστεί. Εγώ δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι. Οποτεδήποτε μου ζητήθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη εμφανίστηκα. Ο Αλέκος Κούγιας ειδοποιήθηκε από κάποιους προφανώς μέσα από την Ασφάλεια και εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη και να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη, παρότι εγώ ο ίδιος τον προέτρεπα να πάμε στο αστυνομικό τμήμα.

Εγώ φοράω παντελόνια γιατί τα τιμάω. Αλλοι τα φοράνε γιατί κρυώνουν. Λυπάμαι για την ανισότητα που επιφυλάσσετε σε δύο πρόσωπα, γιατί παρά τις πιο πάνω διαφορές μας θα έπρεπε να εμφανιστούμε ίσοι απέναντι στη Δικαιοσύνη. Τον καλώ σήμερα κιόλας να εμφανιστεί όχι όμως στα κανάλια αλλά εκεί που πρέπει και οφείλει. Στα αρμόδια όργανα.

Πηγή: gazetta
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ