2012-12-19 18:57:16
Φωτογραφία για Ο Ρότσα έγινε ασπίδα σε Βύντρα και Σπυρόπουλο
Ο Ρότσα ξεφτίλισε τον Αλαφούζο και τους συμβουλάτορές του. Μετά το τέλος του αγώνα με την Προοδευτική έβαλε τα στήθη του μπροστά προστατεύοντας τους Βύντρα και Σπυρόπουλο για τους οποίους ο Αλαφούζος έχει αποφασίσει να φύγουν επειδή αυτό θέλουν οι οργανωμένοι. Είπε: « Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που γράφτηκαν ότι θα φύγουν, παιδιά με πολύ μεγάλη προσφορά είδικά οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, δύο παιδιά 100% επαγγελματίες, με ήθος. Βρίσκονταν σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας τους.

Ήρθε ένα ματς που ήμασταν όλοι κακοί. Και εγώ ήμουν κακός και ανέλαβα τις ευθύνες. Εχω μια συνάντηση με τη διοίκηση την Παρασκευή. Τίποτα δεν είναι επίσημο. Καμιά φορά μια ήττα προκαλεί περισσότερο θόρυβο απ' όσο πρέπει. Εγώ πρέπει να βγάλω μάνικα και να σβήσω φωτιά όπως έκανα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Έχω συνηθίσει τα δύσκολα. Δεν θα διστάσω να το πω δημόσια γιατί ξέρω τι θέλω, ότι ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή. Ένα παιχνίδι δεν μπορεί να κρίνει κάποιες βάσεις. Ελπίζουμε όλοι αυτές τις μέρες να σκεφτούμε καλύτερα γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Ένα κομμάτι της δουλειάς μου είναι ότι δουλεύω πάνω στον άνθρωπο, όχι με μηχανές.


Όλοι σκεφτόμαστε το ανθρώπινο κομμάτι του Παναθηναϊκού. Θα τα πούμε την Παρασκευή. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Αν ήξερα… Είμαι σίγουρος ότι δεν κρύβω τίποτα. Αυτός είμαι. Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ μεγάλη. 19 είναι σήμερα; 19/12/79 ήρθα. Πονάω πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό και θα ήθελα το καλύτερο. Είτε είμαι είτε δεν είμαι στον Παναθηναϊκό».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ