2012-12-19 15:29:07
Φωτογραφία για Νιγηριανοί συνέλαβαν κλέφτρα, επέστρεψαν το πορτοφόλι και δεν δέχθηκαν ουτε τα εύρετρα
Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα χθες το βράδυ. Η ώρα ήταν γύρω στις 20.00 όταν δυο φίλες κινούνταν στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου. Ξαφνικά μια από τις δύο αντελήφθη πως η μικρή τσάντα που κρατούσε στον ώμο είχε παραβιαστεί. Κάποιος ή κάποια είχε ανοίξει το φερμουάρ και είχε αφαιρέσει μέσα από την τσάντα το πορτοφόλι. Το οποίο εκτός των χρημάτων περιείχε και σημαντικά έγγραφα, ταυτότητες, κάρτες κλπ.

Οι κοπέλες προσπαθούσαν να καταλάβουν, σε πιο σημείο και πως κατάφεραν να τις κλέψουν ενώ ήταν εν κινήσει. Τότε 2 Νιγηριανοί τις πλησίασαν και τους έδειξαν ένα πορτοφόλι. Οι κοπέλες μπερδεύτηκαν. Νόμισαν πως οι αλλοδαποί ήθελαν να τους πωλήσουν την πραμάτεια τους. Δεν πέρασαν όμως λίγα δευτερόλεπτα και κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Οι αλλοδαποί τους εξηγούσαν με σπαστά ελληνικά πως το πορτοφόλι είναι δικό τους.

Τι είχε γίνει; Οι Νιγηριανοί που πωλούσαν cd στον πεζόδρομο της Αγ
. Νικολάου είχαν δει όλη τη σκηνή της κλοπής. Μια αθίγγανη - από αυτές που δρουν καθημερινά στο κέντρο της Πάτρας - είχε βάλει το χέρι της στην τσάντα και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις είχε αφαιρέσει το πορτοφόλι, αφού κατάφερε και άνοιξε το φερμουάρ και ενώ οι κοπέλες περπατούσαν στον κεντρικότατα πεζόδρομο της Πάτρας. Ενας από τους αλλοδαπούς πωλητές είδε την αθίγγανη να αρπάζει το πορτοφόλι, έτρεξε, την συνέλαβε, της το πήρε από τα χέρια και επέστρεψε για να το δώσει στην κοπέλα που είχε μείνει αναυδη να αναρωτιέται πως μπορεί να την έκλεψαν.

Το αξιοσημείωτο είναι πως αν και οι πατρινές προσφέρθηκαν να δώσουν 5 ευρώ, ως εύρετρα και για να πουν με αυτό τον τρόπο ένα ευχαριστώ στους αλλοδαπούς, εκείνοι δεν δέχονταν επουδενί τα χρήματα. Μάλιστα όταν οι κοπέλες επέμειναν τότε οι δύο Νηγηριανοί, κάλεσαν κοντά τους τον τρίτο της παρέας - που είχε πιάσει την κλέφτρα - να πάρει αν θέλει τα χρήματα. Και εκείνος όμως αρνήθηκε.

Μπράβο. Μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς!
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ