2012-12-19 15:24:08
Φωτογραφία για «Γκρέις Κέλι από τον Κολωνό» και «καρναβάλι» αποκάλεσε την Μακρυπούλια σχεδιαστής
Δεξιοτεχνικά βιτριολική ήταν η κριτική που άσκησε ο -διεθνούς φήμης σχεδιαστής- Νίκος Αποστολόπουλος στην Ζέτα Μακρυπούλια με αφορμή το φόρεμα που σχεδίασε η ίδια και φόρεσε στο τελευταίο live του Dancing with the stars.

«Το σχεδίασε αυτό η Ζέτα; Δεν το ήξερα. Και μη χειρότερα να λες. Κοίτα, τα ρούχα τα προσαρμόζει καθένας στον εαυτό του. Έρχεται και το καρναβάλι.. Όλα μια χαρά. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ζέτα δεν έχει φίλους. Αλλιώς κάποιος θα έπρεπε να της πει την αλήθεια».

Αυτό δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Αποστολόπουλος. Προσθέτοντας -γενικά για την δημόσια εικόνα της Μακρυπούλια- πως «Η Ζέτα πρέπει να δείχνει φυσική και να παραμείνει αυτό που είναι. Ένα όμορφο λαικό κορίτσι που μιλάει λαικά, μιλάει σταράτα και φτιάχνει τα μαλλάκια της όπως πρέπει. Όχι να βγαίνει και να παριστάνει την Γκρέις Κέλι από τον Κολωνό. Τότε θα ήταν πιο σωστή, τόσο για εκείνη όσο και για την εικόνα της. Γιατί όταν δεν ξέρεις κάτι και υπερφορτώνεσαι, όλα αυτά σε κάνουν να μην μπορείς να στηριχτείς καλά και να γκρεμίζεσαι απότομα».

Θυμίζουμε ότι το φόρεμα για το οποίο έχει γίνει όλος αυτός ο θόρυβος είναι το συγκεκριμένο.

Για το οποίο έχει ασκήσει κριτική και η Ελένη Μενεγάκη (χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι το έχει σχεδιάσει η Ζέτα) λέγοντας «Εμένα δεν μ' άρεσε που ήταν τόσο φουσκωτό το φόρεμα γιατί είναι αδύνατη η Ζέτα και μου φαίνεται λίγο περίεργο το φούσκωμα εκεί».

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο κοντός και η...γραβάτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο κοντός και η...γραβάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ