2012-12-19 11:59:03
Φωτογραφία για Hλεία: Δύο τραυματίες σε καραμπόλα στο Επιτάλιο
Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε καραμπόλα ενός ΙΧ επιβατηγού, με ένα αγροτικό και φορτηγό, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης στην Εθνική Οδό... Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Αγριδίου.

Το ατύχημα συνέβη όταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο οχήματα, το ΙΧ επιβατηγό και το αγροτικό, που είχαν αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και τα δύο να εκτραπούν της πορείας τους και να πέσουν πάνω σε φορτηγό όχημα που κινούνταν επί της οδού.

Συγκεκριμένα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ένα εκ των δύο οχημάτων στην προσπάθειά του να επιχειρήσει προσπέραση, στο προπορευόμενο φορτηγό, συγκρούστηκε με το όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και τελικά κατέληξε στην άκρη του δρόμου. Από την πορεία του εξετράπη και το δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και το φορτηγό το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς Πύργο.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί του ΙΧ και του αγροτικού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Πύργου για προληπτικούς λόγους. Και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ στο συμβάν επενέβησαν δύο οχήματα της Π.Υ. από Πύργο και Κρέστενα και η Τροχαία Πύργου.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ