2012-12-19 11:58:07
Φωτογραφία για ΤΖΟΥΧΟ : ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ FINAL 4 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η Αθήνα είναι μία πόλη που θα θυμίζει πάντα στον Βέσελιν Τζούχο, «τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό».

Για πρώτη φορά ο Κροάτης τεχνικός, ένας σαγηνευτικός παίκτης του πόλο με ταλέντο πολυθρύλητο, ένας πολίστας που έχει κατακτήσει δύο σερί χρυσά ολυμπιακά μετάλλια με την εθνική Γιουγκοσλαβίας του Ράτκο Ρούντιτς, το 1984 στο Λος Άντζελες και το 1988 στη Σεούλ, επιστρέφει για να παίξει αντίπαλος της πρώην ομάδας του στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» την Τετάρτη στις 19:00.

Ο Τζούχο μίλησε στο "gavros.gr" και από τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας του Ντουμπρόβνικ, ξεχωρίζει η ατάκα «θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε μας και στον Ολυμπιακό», αλλά και η παραπομπή στον πολύ καλό φίλο του, Θοδωρή Βλάχο.

Μετά από 21 μέρες οι δύο άντρες, που ήταν το τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων από το 2003 έως το 2005, τίθενται για δεύτερη φορά αντιμέτωποι, αλλά πρώτη στο κολυμβητήριο που πανηγύρισαν δύο πρωταθλήματα. 


Το πρόσωπο του Τζούχο, στην αναφορά του στον Θοδωρή Βλάχο φωτίστηκε. «Α, ο πολύ καλός μου φίλος», αναφώνησε:

«Είμαι σίγουρος ότι είναι θαυμάσιος προπονητής».

Τι θα κάνει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέτος Βέσκο;

Ο Τζούχο το σκέφτηκε και απάντησε με στοιχεία δηλώνοντας τα εξής: «Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως έπαιξε στα τρία οκτάλεπτα του παιχνιδιού του Ντουμπρόβνικ, έχει πολύ καλή πιθανότητα να παίξει στο Final 4. Το εύχομαι ειλικρινά αυτό για τον Ολυμπιακό, είδα τους παλιούς παίκτες μου, τον Δεληγιάννη, τον Σχίζα, τον Ντόσκα, τον Δελακά και ήταν πολύ καλοί. Νομίζω ότι έχουν καλή ομάδα, επειδή, επίσης, από τα δεξιά έχουν έναν καλό Ισπανό αριστερόχειρα. Έχουν καλό υλικό. Καλό τερματοφύλακα, δυνατούς παίκτες από τα αριστερά και από τα δεξιά (εδώ η δήλωση έγινε στα ελληνικά). Ίσως δεν έχουν τόσο βάθος στον πάγκο όπως η Γιουγκ, αλλά επτά οκτώ παίκτες είναι πάρα πολύ καλοί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ