2012-12-19 08:57:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με την ΡΙΚΣΣΥ του Λοβέρδου
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημεριδας " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της Καλαμάτας,ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κατά την εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του στην ομώνυμη πόλη λάλησε σαν αηδόνι,παρουσία και του συναδέλφου του Αηδόνη.Εξήγγειλε τη σε σύντομο χρόνο μετάλλαξη της κίνησής του σε κόμμα και την πρόθεσή του για την με συγκεκριμένες δράσεις ρήξη και,το σπουδαίο, με συνθηματολογία του 1981,δίνοντας τάχα τώρα νόημα στο γνωστό του τότε αρχηγού του ευφυολόγημα "εδώ και τώρα" .

Μέσα σε έξι μήνες,λέει,θα έχει έτοιμες προτάσεις για επτά βασικές πολιτικές δράσεις,και συγκεκριμένα τον τουρισμό,τη γεωργική παραγωγή,τη μεταποίηση τροφίμων,το εμπόριο,τη ναυτιλία ,την ενέργεια και τις κατασκευές ,τις οποίες άμεσα θα τις δημοσιοποιήσει και δεν θα περιμένει τις επόμενες εκλογές κομματικά να τις κεφαλαιοποιήσει.

Ως εδώ καλά θα πείτε,αλλά εγώ απλά διερωτώμαι:Τόσα χρόνια ο κύριος Λοβέρδος δεν ήταν από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και βασικός των εκάστοτε κυβερνήσεών του Υπουργός? Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια?Τώρα του ήρθαν στο μυαλό, όλως ξαφνικά,αυτές οι φαεινές ιδέες? Βέβαια,για τα έργα και τις ημέρες του στο Υπουργείο Υγείας, με τη δημόσια υγεία βαριά νοσούσα και τον ΕΟΠΥΥ υπό κατάρρευση,δεν είπε λέξη.


Το σπουδαιότερο? Μίλησε για ανακατάληψη της πατρίδας μας από την κατοχή που επέφερε η μνημονιακή πολιτική.Συμφωνώ απόλυτα,αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι γι αυτή την κατοχή έβαλε και αυτός υπογραφή!

Οπότε,δεν πιστεύω στη ρήξη,δεν περιμένω τίποτε από τη ΡΙΚΣΣΥ,έστω και αν ο Αηδόνης τη στηρίξει.

Δεν θα αμφισβητήσω τις του εγχειρήματος καλές προθέσεις,αμφιβάλω όμως για τις προς επιτυχίαν προϋποθέσεις.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ