2012-12-19 07:11:03
Φωτογραφία για Νέα μέτρα εν όψει προβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ
Πυρά κατά της κυβέρνησης με αφορμή την έκθεση της Κομισιον για την Ελλάδα, αλλά και την εκταμίευση της δόσης στήριξης από την τρόικα, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι επαναλαμβανόμενες κυβερνητικές και πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις ότι τα σκληρά και άδικα μέτρα που πάρθηκαν θα είναι και τα τελευταία διαψεύδονται και καταρρίπτονται διαχρονικά από την πραγματικότητα, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιωθεί και από την ίδια την έκθεση της Κομισιόν, αναδεικνύοντας τον αδιέξοδο, τον αντικοινωνικό και αυτοϋπονομευόμενο χαρακτήρα της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «η επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει την εκταμίευση της δόσης ως πανάκεια δεν πείθει κανέναν, καθώς είναι δεδομένο ότι η εκταμίευση της όχι μόνο δεν πρόκειται να ενισχύσει τη ρευστότητα στην οικονομία, αλλά, αντίθετα, θα συνοδευτεί από νέα επαχθή αντικοινωνικά μέτρα και μηχανισμούς εποπτείας με αποτέλεσμα νέες απολύσεις, νέα λουκέτα, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, περαιτέρω ύφεση και μη βιωσιμότητα του χρέους».

Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει, καταλήγει η ανακοίνωση, ότι «η ελληνική κοινωνία δεν αποπροσανατολίζεται και να είναι σίγουρη ότι οι αγώνες του λαού θα ανατρέψουν δημοκρατικά τη μνημονιακή πολιτική και τους εκφραστές της, ως αναγκαία προϋπόθεση για μια δίκαιη έξοδο από την κρίση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ