2012-12-18 08:46:13
Φωτογραφία για ΝΕΑ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, συναντάται σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Επί τάπητος θα τεθεί η εκταμίευση της δόσης των 52,5 δις ευρώ και οι ευκαιρίες που δίνονται μέσω αυτής για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, αναμένεται να συζητηθεί το φορολογικό και οι βελτιώσεις που ζητούν επ αυτού οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης, ώστε να είναι πιο δίκαιη η κατανομή των βαρών.

Οι τρεις άνδρες εκτός όλων των άλλων φαίνεται ότι θα συζητήσουν και τον κοινό βηματισμό τους από εδώ και πέρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη και η ασυνεννοησία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, παγώνει κάθε απόφαση για αλλαγές στα πρόσωπα των υπουργών (συζητήσεις βεβαίως μπορούν να γίνουν), αφού πριν ολοκληρωθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Φεβρουάριο δύσκολα μπορεί να γίνουν σημαντικές κινήσεις. Ένα από τα ζητήματα που διχάζει την Ιπποκράτους και αναγκάζει τον πρόεδρό της να αμφιταλαντεύεται αλλάζοντας συχνά θέσεις είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.


 Άμεσες αλλαγές δεν επιθυμεί και ο Φώτης Κουβέλης που στηρίζει τις επιλογές του στα πρόσωπα του Αντώνη Μανιτάκη, του Αντώνη Ρουπακιώτη και της Φωτεινής Σκοπούλη. Από τη στιγμή που το θέμα δεν τίθεται από τα δύο μικρότερα κόμματα ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα λόγο να το θέσει ο ίδιος σε μία στιγμή μάλιστα που εκείνο που προέχει είναι η υλοποίηση των μέτρων που έχουν αποφασιστεί χωρίς το παραμικρό χάσιμο χρόνου.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ