2012-12-18 07:21:58
Φωτογραφία για «Βλέπει» Βύντρα και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ
Η… μαύρη λίστα του Παναθηναϊκού δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του Λουκά Βύντρα και όχι μόνο αυτή, είναι πιθανό να απασχολήσει τον «δικέφαλο του Βορρά».

Τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, μπορεί να… χαλάνε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», ωστόσο, δεν περνούν απαρατήρητα από άλλες ομάδες. Πριν προλάβουν να βγουν προς τα έξω τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στη μαύρη λίστα, ήδη κάποια από αυτά συζητούνται αρκετά έντονα στον ΠΑΟΚ.

Πρώτο και καλύτερο είναι αυτό του Λουκά Βύντρα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι γνωστό ότι ψάχνει παίκτη για τα μετόπισθεν και η περίπτωση του διεθνούς αμυντικού, που εσχάτως αγωνίζεται σε θέση στόπερ, δεν «ακούγεται» άσχημη. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση φαίνεται ότι είναι να μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το όνομα του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος, επίσης υπό προϋποθέσεις, μπορεί να απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς. Μπορεί άμεσα να μην υπάρχει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά το καλοκαίρι αποχωρεί σίγουρα ο Σταφυλίδης με προορισμό το Λεβερκούζεν, ενώ τελειώνει και το συμβόλαιο του Λίνο.


Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που επίσης θα πέσει σε… δυσμένεια στον Παναθηναϊκό, σαφώς και μπορεί να δώσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο τρόπος που έφυγε πριν από μερικά χρόνια από τον «δικέφαλο» δεν έχει ξεχαστεί ακόμη..
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ