2012-12-17 15:12:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Παραιτήθηκε και επίσημα από δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Γρηγόρης - Στη θέση του ο Κώστας Τρίγγος
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Τώρα, για την Πάτρα" και τέως πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Ηλίας Γρηγόρης, υπέβαλε και επίσημα την παραίτησή του... από το Δημοτικό Συμβούλιο της αχαϊκής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Σώματος, τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως από καιρό ο γνωστός οδοντίατρος και στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έδειχνε αποστασιοποιημένος, ενώ μόλις κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, την περασμένη εβδομάδα, είχε ανακοινώσει προς τους συναδέλφους του ότι είναι η τελευταία φορά που απευθύνεται στο Σώμα με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Μπουρδούλης, ευχαρίστησε τον κ. Γρηγόρη για τη συμβολή του στις συζητήσεις του Σώματος, ενώ ευχαριστίες για την προσφορά του κ. Γρηγόρη στην παράταξη εξέφρασε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημαρά -και επίσης οδοντίατρος- Τάκης Γκίκας, εκ μέρους του δημάρχου, Γιάννη Δημαρά, που απουσίαζε στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Τη θέση του κ. Γρηγόρη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών της παράταξης "Τώρα, για την Πάτρα", δηλαδή ο αρτοποιός Κώστας Τρίγγος.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ