2012-12-17 09:59:03
Φωτογραφία για Πρόωρο μωρό σώθηκε εξαιτίας ενός ψαλιδιού!
Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς ένα πρόωρο μωρό μόλις 23 εβδομάδων σώθηκε εξαιτίας ενός ψαλιδιού!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το μωράκι αυτό, που ονομάζεται Maddalena  γεννήθηκε πρόωρα και ήταν τόσο μικροσκοπικό που οι γιατροί δεν ήξεραν αν άξιζε να προσπαθήσουν να το σώσουν! Μάλιστα όταν το έβαλαν στη ζυγαριά, για να δουν πόσο βάρος έχει, διαπίστωσαν πως είναι 450 γραμμάρια! Δηλαδή το κατώτατο όριο για να επιβιώσει ένα παιδί! Ωστόσο όταν το έβαλαν στη θερμοκοιτίδα, διαπίστωσαν πως πάνω στη ζυγαριά είχαν ξεχάσει ένα ψαλίδι και το κανονικό βάρος της μικρής Maddalena ήταν μόλις 382 γραμμάρια!

Το τυχερό μωράκι πλέον έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Royal Sussex και αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα υγιές παιδί!

Η 31χρονη μητέρα της μικρής, Kate και ο 32χρονος πατέρας Lewes είχαν υποστεί μεγάλη στεναχώρια, όταν η δίδυμη αδελφή της Maddalena, Isabella, πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση τους! Βέβαια τώρα η οικογένεια είναι αρκετά ικανοποιημένη, αφού πλέον έχει στο σπίτι της το κορίτσι "θαύμα" της οικογένειας!

Η Kate μάλιστα αναφέρει πως ποτέ δεν σκέφτηκαν να πάνε σπίτι χωρίς το παιδί τους! Μάλιστα η Maddalena τώρα ζυγίζει σχεδόν 2,5 κιλά και μέρα με τη μέρα γίνεται αρκετά δυνατότερη, ενώ ετοιμάζεται να γιορτάσει και τα πρώτα της Χριστούγεννα!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ