2012-12-17 09:53:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Διαπόμπευσαν φοιτήτριες με συνθήματα σε τοίχους!
Κανονική σύρραξη απειλήθηκε στο χώρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας όταν δύο φοιτήτριες θέλησαν να εκδικηθούν την παρέα των τριών φοιτητών (οι δύο αποδείχθηκε πως ήταν πρώην ερωτικοί τους σύντροφοι), που τις διαπόμπευσαν με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. Και ποιος ήταν αυτός; Γράφοντας σε δύο τοίχους εντός του χώρου του Πανεπιστημίου τα ...χειρότερα για τα δύο κορίτσια και υπογραμμίζοντας, εννοείται, και τα ονοματεπώνυμά τους!

Τα αναγραφόμενα έκαναν την εμφάνισή τους το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης και το θέμα «ταξίδεψε» αμέσως στους φοιτητές διαφόρων σχολών, με τα ονόματα των δύο φοιτητριών μέσα σε λίγη ώρα να πρωταγωνιστούν στις περιπαικτικές συζητήσεις των νέων του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Φαίνεται ότι οι δράστες είχαν ενεργήσει στη διάρκεια της νύχτας και έγραψαν σε εμφανή σημεία του κτιρίου της σχολής τους τα συκοφαντικά μηνύματα για τις φοιτήτριες. Στο μεν πρώτο έγραφαν πρώτα απ' όλα και με πολύ μεγάλα γράμματα το όνομα και το επίθετο του κοριτσιού και από κάτω την περιέγραφαν ως πόρνη, ότι αρέσκεται σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις και διάφορα άλλα παρόμοια.


Μάλιστα έδιναν και διάφορα παραδείγματα περιγράφ0οντας μέχρι και... γαργαλιστικές λεπτομέρειες! Στο δεύτερο μήνυμα που αφορούσε τη δεύτερη φοιτήτρια, ισχυρίζονταν ότι... έχει μεταδοτικές ασθένειες τις οποίες κόλλησε από ελεύθερο έρωτα που έκανε με αγνώστους. Και έγραφαν με πιο έντονα γράμματα ότι πρέπει να προσέχουν πολύ όσοι ...πηγαίνουν μαζί της!

Αναμένονται μηνύσεις Βέβαια μπορεί να έγινε ντόρος με τα μηνύματα, αλλά το περιεχόμενό τους δεν έγινε και τόσο πιστευτό από τους φοιτητές που ασχολήθηκαν με το θέμα. Εκείνες βέβαια που θορυβήθηκαν περισσότερο ήταν οι ίδιες οι φοιτήτριες. Οι οποίες αφού φρόντισαν να καλύψουν τα μηνύματα με χρώμα, πήγαν να βρουν τους δράστες. Και σύμφωνα με τις υποψίες τους, που βγήκαν αληθινές, ήταν οι δύο πρώην τους που θέλησαν να τις εκδικηθούν από κοινού και σε αυτό βοήθησε και ένας φίλος τους. Στο χώρο του Πανεπιστημίου επικράτησε αναστάτωση όταν τα κορίτσια τους επιτέθηκαν σαν μαινόμενοι ταύροι. Το επεισόδιο βέβαια έληξε με παρέμβαση τρίτων, αλλά αναμένεται συνέχεια μιας και δεν αποκλείεται να υποβληθούν και μηνύσεις...

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ