2012-12-17 08:16:04
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Η διασκέδαση τελείωσε με… πυροβολισμούς!
Για μια ακόμη φορά, κάποιοι «θερμόαιμοι» που συνδυάζουν τη νυχτερινή διασκέδαση με το… ξύλο αναστάτωσαν το κέντρο του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ θαμώνων των μπαρ της περιοχής, κάποιος «νταής» έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί!

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν αμέσως στο σημείο και άρχισαν να αναζητούν τους πρωταγωνιστές του καυγά, οι οποίοι είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν μετά τους πυροβολισμούς. Σε ένα παρκάκι κοντά στον τόπο του περιστατικού βρέθηκε ένα όπλο το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια αν είναι αυτό από το οποίο προήλθαν οι πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί έκαναν προσαγωγές υπόπτων και εντόπισαν τον κάτοχο του όπλου ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται.

Οπλισμένος με δύο μαχαίρια μήκους 24 και 23 εκατοστών κυκλοφορούσε στους δρόμους της Νεμέας στην Κορινθία ένας 23χρονος Αλβανός! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που τον σταμάτησαν για έλεγχο, τα βρήκαν πάνω του και τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή. Ο αλλοδαπός, που βρισκόταν παράνομα στην χώρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ