2012-12-17 04:07:03
Φωτογραφία για Κύκλωμα πλαστογράφων πίσω από την κλοπή στα Γιάννενα
Ένα… bonus ήταν τα 30.450 ευρώ που υπήρχαν μέσα στα δύο χρηματοκιβώτια τα οποία έκλεψαν άγνωστοι από τα γραφεία της... Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας! Ο πραγματικός στόχος της άριστα οργανωμένης διάρρηξης ήταν οι σφραγίδες και τα κενά έντυπα δελτίων διαμονής αλλοδαπών, γι’ αυτό οι δράστες πήραν και άλλα έγγραφα της υπηρεσίας από τα γραφεία των υπαλλήλων.

Οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το κλειστό ΙΧ φορτηγάκι τύπου βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να μεταφέρουν τα δύο χρηματοκιβώτια και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν στο 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Αθηνών, στη θέση Φτελιά. Όπως αποδείχθηκε, το είχαν κλέψει την τελευταία στιγμή πριν χτυπήσουν τα γραφεία από περιοχή των Ιωαννίνων όπου το είχε αφήσει σταθμευμένο ο ιδιοκτήτης του, ώστε να προλάβουν να τελειώσουν τη «δουλειά» τους πριν καταγγελθεί η κλοπή!


Οι διαρρήκτες ήταν «επαγγελματίες» του είδους… Κατάφεραν να αποσυνδέσουν το σύστημα συναγερμού που υπάρχει στα γραφεία και διέρρηξαν την πίσω είσοδο, από την οποία πήγαν κατευθείαν στο στόχο τους. Πριν εξαφανιστούν, πέρασαν από όλα τα γραφεία και πήραν όσα έντυπα τους ήταν απαραίτητα για να πλαστογραφήσουν όσο το δυνατό πιο πιστά τα δελτία που είχαν κλέψει! Ο αριθμός των καρτών που έκλεψαν δεν έχει εξακριβωθεί, αλλά είναι σίγουρα πάρα πολλές και θα αποφέρουν πλούσια κέρδη στα κυκλώματα πλαστογράφων, που τις μοσχοπουλάνε σε παράνομους μετανάστες με τιμές μεταξύ 3.000 και 5.000 ευρώ την καθεμία!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ