2012-12-16 16:31:10
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ!
Τη σιγουριά του για την παραμονή τόσο του Ράφικ Τζιμπούρ όσο και του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98.9» Τζεμπούρ ο Κώστας Καραπαπάς.

«Έχω την αίσθηση πως και οι δύο (σ.σ Τοροσίδης-Τζεμπούρ) θα μείνουν στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτες που έχουν προσφέρει και είναι απαραίτητοι στην ομάδα».

Στόχος της διοίκησης είναι να κάνει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εφέτος υπάρχουν πιο δύσκολες ομάδες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Αυτό που σίγουρα θέλουμε είναι να περάσουμε σίγουρα τους δύο επόμενους γύρους ώστε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι που μπήκαμε στους 16».

Όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, σχολίασε:

«Δεν θα παίξει ρόλο η κλήρωση του Europa League στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί εκεί που ο προπονητής κρίνει πως υπάρχουν κενά
. Ο Ζαρντίμ έχει καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του και δεν κάνουν μια συνάντηση το μήνα για να συζητήσουν αυτά τα θέματα όπως βγαίνει πολλές φορές στον Τύπο. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει ένα πλούσιο ρόστερ κι έχει καλούς ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται καν. Το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές».

Τέλος, για το αν μπορούν να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Μήτρογλου και Τζεμπούρ, είπε :

«Όπως αποδείχτηκε και οι δύο χωράνε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού χαίρεται να βλέπει τον Μήτρογλου όχι μόνο γιατί σκοράρει αλλά γιατί είναι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που δουλεύει, μάχεται και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Στόχος του Ολυμπιακού που είναι η ανάδειξη καλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ