2012-12-16 15:30:04
Φωτογραφία για «Θέμα του Παναθηναϊκού η μεταγραφή»
Τα... αυτιά του στις «σειρήνες» του εξωτερικού κλείνει ο Ορέστης Καρνέζης, δηλώνοντας πως είναι θέμα του Παναθηναϊκού το πως διαχειριστεί τυχόν προτάσεις από ξένες ομάδες.

Ο «φύλακας άγγελος» του Τριφυλλιού μιλάει για τη φετινή πορεία της ομάδας του, τη δύσκολη περίοδο στην καριέρα του μετά τα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο, αλλά και την Εθνική ομάδα. Για τον Φερέιρα τονίζει στη συνέντευξή του στο «Βήμα» πως δεν είναι τυχαίος προπονητής, παρά το γεγονός πως δεν πέτυχε όσα ήθελε στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης:

Από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Ρότσα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού η ομάδα παρουσιάζει πολύ μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πώς εξηγείς αυτή την αγωνιστική μεταμόρφωση;

«Η αλλαγή ψυχολογίας έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η έλευση του κ. Ρότσα βοήθησε πολύ σε όλους τους τομείς. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν το αποκορύφωμα. Αγγίξαμε το τέλειο σε επίπεδο εμφάνισης. Πολλές φορές μια αλλαγή βοηθάει κυρίως ψυχολογικά. Αποσυμπιέζονται οι παίκτες και αλλάζει το κλίμα. Και όταν αρχίσουν οι νίκες υπάρχει και μεγαλύτερη ευφορία και ενθουσιασμός».


Πάντως ο Ολυμπιακός παραμένει στο +16 και το πρωτάθλημα θεωρείται χαμένο. Ποιος είναι πλέον ο αντικειμενικός στόχος του «τριφυλλιού»;

«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία είναι δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι στο χέρι μας πια. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι η έξοδος στο Champions League και η κατάκτηση του Κυπέλλου θα αποτελέσουν ένα κέρδος».

Η συνέχεια στο gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ